The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Kledi Bahiti
Lyrics: Alban Male

Shokë të mirë në të dy vjen e hidhur, kjo por është thjesht komedi
Tradhetar syt e tu porsi xhama të thyer do mbeten tek un
E tani ti m’trego persë këngën dëgjon, kur ti afer jo nuk më mban
E tani ti m’trego persë këngën time dëgjon

Një fjal dhe kthehem unë, po më prite ti
Nga fundi botës vij
Një fjal dhe kthehem unë, po më prite ti
Nga fundi botës vij

Një fjal dhe kthehem unë, po më prite ti
Nga fundi botës vij, po më prite ti

Vështroj jasht bie shi jam unë që lagëm por ftoht ke ti
Fola un fole ti nuk ka vend per në t’jemi shok të mirë
E tani ti më trëgo persë këngën time dëgjon

Një fjal dhe kthehem unë, po më prite ti
Nga fundi botës vij
Një fjal dhe kthehem unë, po më prite ti
Nga fundi botës vij

Një fjal dhe kthehem unë, po më prite ti
Nga fundi botës vij

Po më prite ti, Oh…

Një fjal dhe kthehem unë, po më prite ti
Nga fundi botës vij
Një fjal dhe kthehem unë, po më prite ti
Nga fundi botës vij

Po më prite ti

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters