The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Genti Lako
Lyrics: Perikii Papingji

Në burgun që shikon njerëzit mezi rrinë
Më thuaj pse jetën kalon në vetmi ti
Një mbretëreshë e yjeve ti je
Por një mik nuk ke dhe mërzitesh
Kam frikë se mos venitesh

Sa keq më vjen një shok nuk gjen
Ta dish se vetmia s`di ç`është dashuria
Dhe kur ti dashurinë do ta provosh
Më tepër do ndriçosh, une të lutem
Ti dashuro të lutëm

Në je hënë e plotë apo mos je gjysëm hëne
Sekretet mbulon ti me magjinë e çdo mbrëmje
Dhe ulesh në zemra, dhe çel mijëra ëndrra
Lëndinave bredh, lulet mbledh për hënën

Sa keq më vjën një shok nuk gjen
Ta dish se vetmia s`di ç`është dashuria
Dhe kur ti dashurinë do ta provosh
Më tepër do ndriçosh une të lutem
Ti dashuro të lutëm

Në je hënë e plotë apo mos je gjysëm hëne
Sekretet mbulon ti me magjinë e çdo mbrëmje
Dhe ulesh në zemra, dhe çel mijëra ëndrra
Lëndinave bredh, lulet mbledh për hënën

Lulet për hënën, yeah
Lulet për hënën, yeah
Lulet për hënën

Në je hënë e plotë apo mos je gjysëm hëne
Sekretet mbulon ti me magjinë e çdo mbrëmje
Dhe ulesh në zemra, dhe çel mijëra ëndrra
Lëndinave bredh, lulet mbledh për hënën

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters