The home of Eurovision lyrics

Song Information
Music: Marko Polo
Lyrics: Endrit Mumajesi

Ti, shko më ngadal
Të t’shoh dhe pak, veç pak
Unë premtoj s’do qaj
Veten do mbaj, do mbaj

Je ti ai që ndjej
Ai që ndjej je ti
E di do kem veç natë
Unë pa ty pranë, zëre se s’jam

Jo s’të kam por ti më ke
Do të dua ty përjetë

Ti prekëm ngadal
Të ndjej dhe pak, veç pak
Je lot që s’ndalon
Në trup kërkon prekjen që ke lënë

Je ti ai që ndjej
Ai që ndjej je ti
E di do kem veç natë
Unë pa ty pranë, zëre se s’jam

Jo s’të kam por ti më ke
Do të dua ty përjetë

Pse më thuaj pse
Do të dua ty përjetë
Përjetë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters