The home of Eurovision lyrics

albania_lead

Song Information
Music: Florian Zyka
Lyrics: Florian Zyka

Sa herë që mar frymë e ty s’të shikoj
E ndiej se pa ty, s’mund të jetoj
Vetmia me tremb e thellë në shpirt
Ajo zë vend, zë vendin tend

Para se të jetë vonë për të thënë mirupafshim
Dua dhe një herë ti shikoj sytë e tu
Se s’mundem ta besoj që ti do lesh pas imazhin
Që e kam këtu

Gjithmone ne do të jemi si dy të huaj
Që për njëri tjetrin ndiejme dashuri
Dhe askush nuk do ta di sa shum që u deshem
Unë edhe ti

Me merr malli në çdo kohë, kur te shoh dhe kur s’të shoh
Është e prekshme si kujtim, ky është zjarri i mallit tim
Për çdo fjalë që nuk e thamë, për çdo puthje që s’e dham
E ndiej mallin brenda meje e k’shu vij sërish pran teje

Dhe me duket si ateher, kur çdo çast isha me ty
Kur me flisje, me buzëqeshje dhe kur ecnim bashke të dy
Ti s’e di sa shum do te doja qe ta ktheja kohen mbrapa
E tani ketu pran meje te ishe ti e jo nata

S’mund ti mbyll sytë e s’mund të fle
Nëse pranë meje, ti jo nuk je
Vetmia me tremb e thellë ne shpirt
Ajo zë vend, zë vendin tend

Para se të jetë vonë për të thënë mirupafshim
Dua dhe një herë ti shikoj sytë e tu
Se s’mundem ta besoj që ti do lesh pas imazhin
Që e kam këtu

Gjithmone ne do të jemi si dy të huaj
Që për njëri tjetrin ndiejme dashuri
Dhe askush nuk do ta di sa shum që u deshem
Unë edhe ti

Para se të jetë vonë
Para se të jetë vonë për të thënë mirupafshim
Dua dhe një herë ti shikoj sytë e tu
Se s’mundem ta besoj që ti do lesh pas imazhin
Që e kam këtu

Gjithmone ne do të jemi si dy të huaj
Që për njëri tjetrin ndiejme dashuri
Dhe askush nuk do ta di sa shum që u deshem
Unë edhe ti, unë edhe ti

Askush nuk do ta di, jo askush nuk do ta di
Askush nuk do ta di sa u deshem unë dhe ti
Askush nuk do ta di, jo askush nuk do ta di
Askujt nuk do ja themi që u deshem unë dhe ti
Askujt sepse për ne është vonë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters