The home of Eurovision lyrics

Song Information
Music: Yll Limani
Lyrics: Ilirjana Blakaj, Yll Limani

Më ler të t’prek, të t’ndjej
Për aq kohë sa ka mbetur
Dhe fundin ta gënjej
Mbi fytyrën tënde t’fjetur

Dhe t’vërtetën ta mbys
Në gjakun tim të dehur
Por buzëqeshja ngrin
Pas fatkeqsisë sonë është fshehur

E shiu do t’i lajë mëkatet tona
Do harrojmë netet e vona
Kur ti e shtrirë pranë meje
Me falje dashuri

Fotografitë në mur një ditë do t’zbehen
Nëse shkon e ti s’do kthehesh
Prandaj të lutem rri
Veç edhe një natë

Veç edhe një natë
Veç edhe një natë
Veç edhe një natë

A do t’munden buzët tona
Të qeshin me dashuri
A do të frikësohemi
Të besojmë ne të dy sërish

Pika shiu n’lëkurën tonë
Tek themi lamtumire
Vërshojnë çdo prekje, çdo puthje
Në trupat tonë të mpirë
E ti buzëqesh për të fundit herë

E shiu do t’i lajë mëkatet tona
Do harrojmë netet e vona
Kur ti e shtrirë pranë meje
Me falje dashuri

Fotografitë në mur një ditë do t’zbehen
Nëse shkon e ti s’do kthehesh
Prandaj të lutem rri
Veç edhe një natë

Edhe një natë
Veç edhe një natë

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters