The home of Eurovision lyrics

klesta-qehaja_lead

Song Information
Music: Adrian Hila
Lyrics: Pandi Laço
Other versions
JESC Version Original Version

Albanian
Në lekurë ende kam kripë deti
Edhe hirin e shtëpisë buzë e kam
Një vend që s’e harroj
Ne lotët që kafshojnë
Dhe paqe shpirti im nuk ka

Besoj, besoj
Dielli ndryshe do agojë
Besoj, besoj
Dashurinë do ta zgjoj

Besoj, besoj
Besoj, besoj
Dielli ndryshe do agojë
Dielli ndryshe do agojë

Jo nuk shoh më si dikur zogj në qiell
Edhe qielli sot më duket më gri
Pse lumi kuqëlon?
Pse lufta nuk mbaron?
Fëmijë që kanë në sy uri

Besoj, besoj
Dielli ndryshe do agojë
Besoj, besoj
Dashurinë do ta zgjoj

Besoj, besoj
Besoj, besoj
Dielli ndryshe do agojë
Dielli ndryshe do agojë

Translation
The salt of the sea is still on my skin
And the ash of my home is on my lips
A place I will never forget
In burning tears
And my soul cannot find peace

I believe, I believe
The sun will rise differently
I believe, I believe
Love will awaken

I believe, I believe
I believe, I believe
The sun will rise differently
The sun will rise differently

No, I can’t see the birds in the sky like before
Even the sun seems more grey today
Why is the river red?
Why has the war not ended?
Children who have hunger in their eyes

I believe, I believe
The sun will rise differently
I believe, I believe
Love will awaken

I believe, I believe
I believe, I believe
The sun will rise differently
The sun will rise differently

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visitors from around the world

free counters